Over Bikers’ Best

Ergens diep in de vorige eeuw , om precies te zijn op 1 april 1982 startte Jos Bouman het bedrijf Fietsieklus op hetzelfde adres. Na daarvoor medeoprichter te zijn geweest van het werklozenproject De Fietsenmakerij in de Gaffelstraat, er ervaring te hebben opgedaan en het vakdiploma te hebben gehaald. De eerste jaren waren de voornaamste activiteiten: reparatie, verkoop en buurtstalling.

Rond 1990 en de opkomst van de mountainbike dekte de naam Fietsieklus de lading niet meer en werd het bedrijf omgedoopt tot Bikers’ Best. Dit om ons streven te benadrukken om voor fietsers het beste adres te zijn.

Sindsdien hebben wij ons steeds meer geprofileerd als speciaalzaak voor met name sportfietsen voor recreatief en dagelijks gebruik en onze kennis verdiept en verbreedt om onze klanten te helpen uit het oerwoud van aanbod de optimale fiets te vinden, zowel qua portemonnee als gebruik, design en comfort.

Visie

De fiets – dat geld toch voor veel modellen – is het meest energie-efficiënte vervoermiddel, misschien op solar-energie aangedreven voertuigen na. Grote voordelen, die aan de fiets kleven, zijn het groene imago, het gezondheidsaspect en het is vaak het snelste stadsvervoermiddel. The best machine ever made!

Met dat in het achterhoofd willen wij bijdragen aan zoveel mogelijk fietsen op de weg en in het terrein. Wij zetten ons in om onze klanten zo goed mogelijk op de fiets te krijgen en te houden. Wij voelen ons het meest verwant met de recreatieve, sportieve fietsers. Uitdagingen aangaan, lekker toertochten rijden en fietsvakantie vieren doen wij zelf ook.

Even voorstellen

Sven van den Broek was bouwtekenaar en een van de eerste Rockshox-voorvorkbezitters van Nederland. Al meer dan 15 jaar is hij onze monteur. Zijn bijzondere interesse betreft de techniek. Hij kan bogen op een enorme ervaring met een breed scala aan high tech producten en kan daardoor snel werken.

De wandelende fietsencyclopedie onder ons is Frank Twigt. De fanatiekste fietser onder ons en van jongs af aan heeft hij bij fietsenwinkels gewerkt. Hij is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel en aanspreekbuis voor garantiezaken. Als hij het niet weet of niet kan vinden: vergeet het dan maar!

Tenslotte Jos Bouman, eigenaar en qua opleiding landschapsarchitect. Al ruim 30 jaar wakend over de naam en faam van de zaak en meewerkend daar waar dat nodig is. Voor een fietsmeting en advies moet u hem hebben.

Fietsmarkt Artikel Bikers´ Best

Pagina 1

Lees hier het hele artikel

 

Pagina 2

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*