Zadelkeuze

zadelpijn hoeft niet!IMG_20160218_144817

 

We horen mensen wel zeggen ‘Pijn is Fijn’ en dat gaat misschien op als je de laatste restjes energie eruit wilt persen. Maar niet als het om ‘zadelpijn‘ gaat, dan wil je, nemen we aan, zo snel mogelijk naar huis. Het is persoonlijk, bij de een zit het gevoeliger dan bij de ander, toch zijn er verstandige dingen over te zeggen. Het goede zadel voor u heeft te maken met de zitbotbreedte, bekkensouplesse, kleding, intensiteit, zadelhoogte en zitpositie, leeftijd en eventueel medisch verleden en ‘opgebouwd zitvlees’. Daarom zijn er honderden zo niet duizenden verschillende zadels. Gelukkig kunnen wij u daarin adviseren en hebben we een flinke selectie zadels. Ook testzadels, die u kunt proberen zonder er aan vast te zitten. Niet goed? Geld terug of een ander testzadel.

Testzadels hebben we van de merken Fi:zi:k, Selle Italia en Fabric voor race en mtb. Voor de zadels van Terry en Sportourer, met name voor toer – en stadsfietsen, geldt een proefperiode van 30 dagen, waarin u het zadel nog kunt terugbrengen en uw geld terugkrijgt of een ander zadel kunt uitzoeken.

Laat u door ons adviseren en ervoor zorgen dat ‘zadelpijn’ tot het verleden gaat behoren. Dat kunnen we in 99% van de gevallen bewerkstelligen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*